minitiller

PREPARACIÓ DEL SÒL SENSE LLAURAR

Fa més de 15 anys, vomer va apostar per desenvolupar tecnologies alternatives a l'arada, així van néixer els primers chissel i semichissel amb braços dissenyats íntegrament per vomer.

Actualment, és una pràctica cada vegada més estesa i segons dades de la Comunitat Europea, el cultiu i preparació de sòl sense el volteig de l'arada representa ja un 42% de la terra arable, i en determinats cultius de cereal poden arribar fins al 60% . Vomer ofereix equips i tecnologies de conreu, amb gran rendiment i fiabilitat, per a les noves tendències en conreu, escalonats en tres gammes en funció de les necessitats.

minitiller2

El MiniTILLER ha estat dissenyat per a realitzar multitud de treballs busando un equip molt versàtil i que al seu torn, consumeixi menys potència que eines equivalents, podent-usar tant en primeres com a segones labors, tant en preparació, com en guarets o rostolls. En equip amb un alt nivell de fiabilitat, i que s'adapta a la majoria de les necessitats.


La clau del bon funciomiento del nostre MiniTILLER heu entrat Non-Stop i el seu braç de gran resistència. Barreja i incorpora la terra i residus de manera efectiva, permetent aprofundir fins als 30cm. La zona inicial de gran sensibilitat fer que el treball es vegi millorat. Una característica important d'aquests equips és el robust bastidor en acer d'alta qualitat. El bastidor inferior i els braços estan completament soldats per evitar elements solts, cargols fluixos i desgastos dels elements, efectes que puguin sorgir quan es realitza tasques forts a què estan destinades aquest tipus d'equips. El capçal està dissenyat amb barres sense soldadures, aquests elements permeten una flexibilitat extra adequada per a la tensió tan alta que pateixen aquests elements. El disseny del conjunt fa que la resistència sigui molt alta, però a la vegada permet certa flexibilitat per suportar les càrregues més altes.

DETALLS DE LA GAMMA  


• Equip molt versàtil que permet treballar en tot tipus de condicions, trenca, barreja i incorpora la terra i residus de manera efectiva, permetent aprofundir fins als 30cm.

• Dissenyat per a un treball mixt, combina bons resultats en primeres i segones labors, gràcies al comportament actiu del sistema de Doble Moll Vertical.

• Permet velocitats de treball més altes que amb sistemes equivalents, afegint un plus de seguretat gràcies al braç de gran resistència.

• Excel·lents resultats sobre rostolls i en preparació de llit de sembra.

• Bastidors lleugers i robusts en secció 100x100, disponibles de 80 a 400CV de potència, amb sistema de plegat en 3 parts vertical i corró en 2 trams, que aporta una compactació molt efectiva.

• Ajustaments de la profunditat de treball mitjançant clips, amb ajust molt ràpid i precís, exercint un millor repartiment de pesos sobre el bastidor.

• Disponibles diferents configuracions de rodets i ròssec.

minitiller3