Avís legal i política de privacitat

Mecàniques Bover SL amb CIF B61757811 és el propietari del domini mecaniquesbover.com així com del “website” ubicat en aquest domini.

Mecàniques Bover SL no pot assumir cap responsabilitat derivada de l´ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda en les pàgines d’Internet del lloc WEB mecaniquesbover.com.

Amb els límits establerts a la llei, Mecàniques Bover SL no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seves pàgines d´Internet. Els continguts e informació de les pàgines d’Internet de mecaniquesbover.com estan elaborades per professionals degudament qualificats per a l´ exercici de la seva professió. No obstant, els continguts e informació no la vinculen, ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de qualsevol tipus, doncs només es tracta d´ un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Les pàgines d´ Internet de mecaniquesbover.com poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de tercers. Per això, aquesta no podrà assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers. Els textos, imatges, sons, animacions, software i la resta de continguts inclosos en aquest “website” són propietat exclusiva de Mecàniques Bover SL. Les marques i els logotips de tercers s'utilitzen solsament amb caràcter informatiu del producte i no vinculen a Mecàniques Bover SL amb el propietari de la marca.

 

Protecció de dades

Per accedir als serveis que Mecàniques Bover SL ofereix als usuaris a través de la “website” mecaniquesbover.com, no s’ha de proporcionar cap dada de caràcter personal ni crear cap compta ni registre. De  manera que no es guarda cap dada personal de cap usuari que regula la LOPD 15/1999, del 13 de desembre. La única dada que es podria considerar de caràcter personal (segons Informe 327/2003 de l'AGPD) és la IP de l'usuari que accedeix al servei, però Mecàniques Bover SL no té la possibilitat d'associar-la a cap persona física o jurídica ja que no disposa de les seves dades al no requerir cap registre per accedir a la web.

 

En el cas que un usuari complimenti voluntariament les dades d'un formulari de contacte o faci un enviament de les seves dades per correu electrònic, s'informa que les seves dades passaran a formar part del fitxer de clients, propietat de Mecàniques Bover SL, inscrit degudament a la "Agencia de Protección de Datos", a fi i efecte d'enviar-li informació i documentació de la relació comercial. i que pot exercir-ne el seu dret de rectificació, oposició o cancel·lació enviant un correu electrònic a info@mecaniquesbover.com especificant en el assumpte "Protecció de dades" i el dret que vol exercir, junt amb la còpia d'un document oficial (DNI / NIE / Passaport / Carnet de conduir) que identifica la persona física que ho demana.

Propietat intel·lectual i responsabilitats 

Els continguts proporcionats per mecaniquesbover.com  estan subjectes als drets de propietat intel·lectual i industrial i són titularitat exclusiva de Mecàniques Bover SL o de les persones físiques o jurídiques que s´ informi mitjançant l´adquisició d´un producte o servei, Mecàniques Bover SL  no confereix a l´adquirent cap dret d´ alteració, explotació, reproducció, distribució o comunicació pública sobre el mateix, reservant-se  Mecàniques Bover SL  tots aquests drets. La cessió d´ aquests drets precisarà el consentiment previ per escrit del titular dels mateixos, de manera que el client no podrà posar a disposició de terceres persones aquests continguts.

La propietat intel·lectual s´estén, a més a més del contingut inclòs a mecaniquesbover.com els seus gràfics, logotips, dissenys, imatges i codis font utilitzats per a la seva programació.

Mecàniques Bover SL  ha obtingut la Informació i els materials inclosos a la web mecaniquesbover.com de fonts considerades com fiables i, si bé s´ han pres mesures raonables per assegurar-se que la informació continguda sigui la correcte,Mecàniques Bover SL no pot garantir que en tot moment i circumstància aquesta informació sigui exacta, completa, actualitzada i,en conseqüència , no s´ ha de confiar en ella como si ho fos. Mecàniques Bover SL declina expressament qualsevol responsabilitat per error o omissió en la Informació continguda a les pàgines d´ aquesta web. Mecàniques Bover SL  es reserva la facultat de modificar, suspendre, cancel·lar o restringir el contingut de la web, els vincles o la informació obtinguda a través d´ ella, sense necessitat d´ avís previ. Aquesta, en cap cas, assumeix cap responsabilitat com a conseqüència de la utilització incorrecte de la web que pugui fer l´ usuari, tant de la informació com dels serveis inclosos.

 

En cap cas Mecàniques Bover SL, les seves sucursals i/o centres de treball, els seus directors i/o apoderats, treballadors i, en general, el personal autoritzat serà responsable de qualsevol tipus de perjudici, pèrdua, reclamació o despesa, tant si procedeix directa o indirectament, de l´ ús i/o difusió de la web o de la Informació adquirida o accedida per o a través d´ aquesta o dels seus virus informàtics, d´ errades operatives o d´ interrupcions en el serveis o transmissió o d´ errades en la línea en l´ ús de la web, tant per connexió directa com per vincle o altre medi, constituint a tots els efectes legals un avís a qualsevol usuari de que aquestes possibilitats i actes puguin ocórrer.

Mecàniques Bover SL no es fa responsable de les webs no pròpies a les que es pugui accedir mitjançant vincles o enllaços ("links") o de qualsevol contingut posat a disposició de tercers. Qualsevol ús d´ un vincle o accés a una web no pròpia serà realitzat per voluntat i al risc totalment exclusiu de l´ usuari. Mecàniques Bover SL  no recomana ni garanteix cap de la/es Informació/ons obtinguda/es per o a través d´ un vincle, ni es responsabilitza de cap pèrdua, reclamació o perjudici derivat de l´ ús o mal ús d´ un vincle, o de la Informació obtinguda a través d´ell, inclosos altres vincles o webs, de la interrupció en el servei o en l´ accés, o de el intent d´ utilitzar o d´ utilitzar malament un vincle, tan al connectar a la web de mecaniquesbover.com, com a l´ accedir a la informació d´ altres webs des de la mateixa.

De vegades, aquesta web utilitza "Cookies", és a dir, petits fitxers de dades que es generen a l´ordinador de l’usuari i fitxers de logs que es guarden en el servidor on està ubicat el domini mecaniquesbover.com i que permeten obtenir la següent Informació:

 

Data i hora dels accessos de les IP que han visitat la web.

Continguts de la web que les IP han visitat en la seva navegació.

Altres circumstàncies anàlogues.

L´usuari té la opció d´ impedir la generació de “cookies”, mitjançant la selecció de la corresponent opció en el seu programa navegador. No obstant, Mecàniques Bover SL no es responsabilitza de que la desactivació de les mateixes impedeixi el bon funcionament de la pàgina web.

 

Llei aplicable i jurisdicció

Les presents condicions generals es regeixen per la Legislació espanyola, essent competents els Jutjats i Tribunals espanyols per a conèixer qualsevol qüestió que es susciti sobre la interpretació, aplicació i acompliment de les mateixes.